Onbeperkt en gratis in kermisattractie

De gierige gasten hadden het idee om onbeperkt en gratis in een kermisattractie te blijven zitten. Ben jij ook heel benieuwd of dit gelukt is, of dat ze hiermee flinke problemen hebben gekregen, lees dan verder!

De gierige gasten zijn naar de kermis gegaan en hebben daar een attractie uitgezocht die ze leuk lijken. De ene gierige gast heeft de andere gierige gast met handboeien vastgemaakt aan het attractiekarretje zodat hij er niet meer uit kon. Hoe zal dit aflopen?

De gierige gast die de handboeien omdeed rende snel weg vervolgens bleef de gierige gast in de attractie achter met een handboei om zijn arm en aan de attractie waardoor hij geen kant op kon. Tja.. je moet er wat voor over hebben om gratis onbeperkt in de kermisattractie te kunnen. Hij besloot de kermismedewerker te roepen. De kermismedewerker vroeg aan de gierige gast of de vriend nog terug zou komen of dat de handboei kapot gemaakt mag worden. De gierige gast zei dat z’n vriend niet opneemt en de kermismedewerker de handboei kapot mag maken. Zo gezegd zo gedaan, de kermismedewerker maakte de handboeien kapot en de eerste poging om onbeperkt in een kermisattractie te zitten is dus mislukt.

Een dag later

Een dag later zijn ze terug gegaan met een nieuw stel handboeien. Waarna zij met deze handboeien zijn ze in een attractie gaan zitten en wederom heeft de ene gierige gast handboeien bij de andere gierige gast omgedaan en die is vervolgens weggerend. De gierige gast riep uiteraard weer een kermismedewerker en vertelde dat een vriend een stomme grap heeft uitgehaald en hij hierdoor niet de kermisattractie kan verlaten. De kermisattractie ging nogmaals een ronde maken en na de gratis ronde kwam er een mevrouw naar de gierige gast toe die vast zat in de kermisattractie. Die mevrouw (de eigenaar van de kermisattractie) vroeg: en nu? De gierige gast antwoordde dat hij verwacht dat zijn vriend zo wel zou terugkomen maar hij nu geen kant op kan. Wederom ging de kermisattractie draaien en kon de gierige gast weer een gratis ronde maken.

Hoe liep dit af?

Dit avontuur werd tot een eind gebracht toen er een politieagent naar de gierige gast toe is gekomen die vast zat in de kermisattractie. De gierige gast legde de agent uit dat dit een hele flauwe grap is van een vriend. De agenten hebben daarom aangegeven dat ze de gierige gast gaan losknippen en dat dit soort grappen niet de bedoeling zijn. In de tussentijd maakte de kermisattractie weer een nieuwe ronde waardoor de gierige gast nog een gratis ronde maakt in de attractie.

Na deze ronde is de vriend van de gierige gast naar de attractie gekomen omdat hij hoorde dat er veel politie bij de attractie was. Waardoor de vriend de gierige gast heeft losgemaakt. De politie wilde 2 boetes uitschrijven maar heeft dit niet gedaan. Maar door alle commotie heeft niemand de gierige gast gevraagd of hij zijn ritjes in de attractie even zou willen afrekenen waardoor ook dit avontuur weer geslaagd is!

Mocht jij dit te ingewikkeld vinden en heb je genoeg geld op de plank liggen? Kijk dan even op Marktplaats: https://www.marktplaats.nl/q/kermis+attractie/

Heb je na de kermis trek gekregen? Kijk hoe je een gratis verlening aan je dag kan geven: http://gierigenederlanders.nl/gratis-eten-bestellen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *