Grip op telefoon abonnementen

Het is zo ver, je mobiele abonnement is verlopen en je kunt een nieuwe telefoon kiezen met een daarbij passend abonnement of je verlengt je abonnement of je stapt over naar een andere provider. Het is altijd een dubio en ervoor te zorgen dat je hierin de juiste keuze maakt. De gierigenederlanders gaan jullie vandaag een aantal tips geven hoe je grip kunt krijgen op je telefoon abonnementen.

Kortom, we gaan jullie tips geven waarop je moet letten bij het aanschaffen van een mobiel abonnement.

De eerste keuze die je moet maken is of je een abonnement wil of dat je een prepaid mobiel wilt hebben. Hoe weet je nou of je een abonnement wilt of een prepaid mobiel?

Wil je meer geld verdienen om meer te kunnen kopen? Kijk op: www.mrkrabs.nl

De tips!

Tip 1: ga voor een prepaid mobiel als je minder dan 30 minuten belt of 30 sms’jes per maand verstuurd. Ga voor een abonnement als dit meer is. Ook is internetten op een prepaid mobiel relatief duur waardoor het kiezen voor een abonnement in de meeste gevallen beter voor de hand ligt.

Toestel of Sim-only?

Bij sim-only betaal je alleen voor de kosten van abonnement. Bij abonnement met toestel betaal je voor het toestel eenmalig of per maand, dit is handig wanneer je het nieuwste toestel wilt hebben maar je bent in staat om dit toestel in één keer te betalen. Uit recent onderzoek is gebleken dat je kunt besparen met een toestel in combinatie met een abonnement.

Let wel op!  Op het moment dat je ervoor kiest om het toestel in termijnen te betalen en het bedrag is hoger dan 250 euro dan wordt dit bedrag als lening geregistreerd bij het BKR. Vervolgens Dit kan weer het gevolg hebben dat je een lagere hypotheek kunt krijgen tot wel duizenden euro’s

Tip 2: om ervoor te zorgen dat je grip krijgt op je telefoon abonnementen. Zorg er dus voor dat je toestelbijdrage maximaal 10 euro per maand kost bij een 2-jarig abonnement of maximaal 20 euro per maand is bij een 1-jarig abonnement.

Voordat je een abonnement gaat samenstellen is het belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt van je verbruik. Neem de facturen van de afgelopen maanden dus nauwkeurig door.

Tip 3:  Stap niet te hoog in. Je abonnement opschalen is meestal geen probleem maar verlagen zal wel vaak tot problemen leiden.

De volgende voorwaarden dan ook belangrijk om te checken op het moment dat je bij een provider een abonnement afsluit:

  • Bellen buiten bundel
  • Afronden belminuten
  • Overgebleven tegoed
  • Details internetbundel

Mocht je nog meer willen weten over het samenstellen van een mobiel abonnement, neem dan een kijkje via de onderstaande links!

https://www.belsimpel.nl/nieuws/103/10-tips-om-te-besparen-op-uw-mobiele-telefoonabonnementen

Wil jij ook nog weten hoe je kunt besparen op je zorgverzekering? Lees dan het onderstaande bericht: http://gierigenederlanders.nl/bespaar-op-je-zorgverzekering/

One thought on “Grip op telefoon abonnementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *