Gratis skivakantie/wintersporten

Nederlanders houden ervan om op wintersport te gaan ondanks dat aan het begin van deze eeuw 1,1 miljoen Nederlands nog de sneeuw bezochten waren dat er in 2016 886.000 Nederlanders, zo’n 20 procent minder. We denken dat dit te maken heeft met de hoge kosten die een wintersportvakantie met zich meebrengt en wellicht de opwarming van het klimaat waardoor de zekerheid van mooie pistes afneemt. Dit zijn zorgen van het milieu, maar in dit artikel nemen we je mee in gratis wintersporten/skivakantie.

Wil jij nou heel graag op wintersport maar moet dit wel gratis, dan raad ik je aan om verder te lezen.

Hoe hebben anderen dit gedaan?

De gierige gasten zijn uitgenodigd door Q-Music om mee te gaan op wintersport en te overnachten in het Q-Hotel in Zell am See in Oostenrijk, maar ze gaan je laten zien hoe je zo goedkoop mogelijk of gratis op wintersport kunt. Of zelfs gratis skivakantie/wintersporten. Is die skivakantie toch te ver van huis? Zoek het dichterbij huis met voetbal. Benieuwd naar de leukste verslagen? Ga naar www.zeeuwsevoetbal.nl

Tip: Leen ski’s en skischoenen van een bekende zodat je hier al veel kosten mee bespaart.

50 euro voor een skipas betalen zagen de gierige gasten ook niet zitten en besloten om onder het poortje door te kruipen, dit was geen slim plan omdat ze direct werden gepakt en terug moesten.

Ander plan

Het 2e plan werkte een stuk beter. Als je de gondels uit komt, dan heb je altijd een aparte uitgang. De gierige gasten hadden het geweldige plan om via de uitgang naar binnen te gaan omdat daar meestal maar 1 medewerker staat die mensen helpt om naar de uitgang te gaan, maar als zij even niet oplet dan kun je snel een gondeltje in. Dit gondeltje draait dan snel om waardoor je zo meegaat naar boven. Toen ze bij de liften waren aangekomen zag een medewerker de gierige gasten direct en kwam naar ze toe om te vragen wat ze hier kwamen doen. De gierige gasten zeiden dat ze een handschoen waren kwijtgeraakt ongeveer 10 minuten geleden waarop de medewerker antwoorden: ‘’ Hopelijk hebben ze de handschoen boven gevonden’’. Met dat de medewerker dit zei stapten de gierige gasten in de lift en gingen ze naar boven.

Eenmaal boven op de piste bleek dat ze helemaal niet konden skiën en dus ski les nodig hadden, maar 60 euro per uur betalen voor een ski les was natuurlijk een no-go voor de gierige gasten. Ze besloten om een ski klasje op te zoeken die aan het skiën was en zich daarbij aan te sluiten. De Skileraar vroeg 1x iets en verder zei de skileraar niks en konden de gierige gasten de ski les volgen zonder ook maar iets te betalen.

Vind jij het bovenstaande verhaal handig, maar ben je te bescheiden om dit zelf te doen? Klik dan op de onderstaande links waarmee je een geweldige skivakantie voor een zacht prijsje kunt boeken!

Als je naar het buitenland gaat, controleer dan even je telefoonkosten http://gierigenederlanders.nl/telefoonkosten-in-het-buitenland/

https://www.husk.nl/zoeken.aspx?gclid=Cj0KCQiAno_uBRC1ARIsAB496IX3PbHNUMR_qo1SlqQ26Vsu78ft-5lfXTmI9V6HZDs3TaigY_99vpEaAqdLEALw_wcB – Vele prachtige skibestemmingen in Europa tegen een enorm lage prijs, inclusief skipas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *