Gratis waterskien

Vele mensen hebben wel eens zin in een adrenalinekick. Je kunt deze kick op veel manieren invullen. Je kan bijvoorbeeld gaan skydiven, karten, parachutespringen, of waterskiën. Op dat laatste idee gaan we verder in. Waterskiën is natuurlijk hartstikke leuk met mooi weer. Maar je voelt het al aankomen: je hebt er, naast mooi weer, ook geld voor nodig. En dat is juist waar wij van gierigenederlanders.nl goed in zijn om dat voor jullie te beschrijven. Gratis waterskiën dus.

Let wel op want dit is een gevaarlijke oplossing om die paar euro in je portemonnee te houden en het vraagt wel om lef. Maar het is wel eens eerder gedaan dus het is mogelijk.

Ten eerste

Ten eerste is het noodzakelijk dat je in een stad of dorp bent waar een pont vaart. Ga hier naartoe en observeer de situatie. Je kijkt er onder andere naar of het ruim genoeg is om te vertrekken op je waterskies. Ja, je hoort het goed.. Je gaat waterskiën achter een pond. Achja, het is gratis Waterskiën. Wat verwacht je dan?

Als je het juiste moment hebt uitgekozen trek je de outfit aan en ga je naar de plek waar de pond aanlegt. Let op, dit moet je wel met zijn tweeën doen.

Als het moment is gekomen ga je op de minst opvallende plek te water en blijf je liggen. De tweede persoon gaat op de pond met een touw. Deze persoon gooit het touw naar je toe als jij in het water ligt te wachten. Let hierbij wel goed op want je kunt dit touw maar één keer gooien want het touw wordt gegooid vlak voordat de pont vertrekt. Als de pont eenmaal vertrekt zal jij er niet naartoe kunnen zwemmen, dit gaat te snel. Om het touw zo goed mogelijk te kunnen gooien moet je het eerst verzwaren. Dit kan bijvoorbeeld met een fles. Wanneer je dit niet doet is de kans groot dat je het touw niet goed kunt gooien.

Samengevat

Dus samengevat: jij ligt in het water en de tweede persoon is aan boord bij de pont. Jullie wachten het juiste moment af. Zodra je het idee hebt dat de pont gaat vetrekken gooit hij het touw naar je toe. Pak dit snel, sta op en ja hoor daar ga je!

Een nadeel is dat dit niet zon onopvallende truc is die je kunt uitvoeren. Er zijn mensen die je zullen zien. Waaronder ook de kapitein bijvoorbeeld. Dit zijn mensen die hun werk vaak serieus nemen en ze zullen dan ook niet blij zijn met jullie geslaagde plan. Als je dit gezeur niet wilt hebben kan je natuurlijk ook gewoon legaal waterskiën: https://waterskinederland.nl/ of https://waterskinederland.nl/wakeboarden-breda-2/

Bij thuiskomst heb jij natuurlijk geen zin meer op te koken. Bestel iets lekkers: http://gierigenederlanders.nl/gratis-eten-bestellen/

2 thoughts on “Gratis waterskien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *