Gratis of goedkoop leren parkeren

Jullie zullen het allemaal vast wel weten. In Amsterdam betaal je onwijs veel geld voor het parkeren van je auto. Wil jij voorkomen dat je hier onnodig veel geld voor betaald, lees dan verder en wij leren je om gratis of goedkoop te parkeren! Want Nederlanders zijn dol op gratis en goedkoop en helemaal op het gebied van “nutteloze” kosten zoals parkeren.

Grachten van Amsterdam

Hoe ga je van start?

Gierige gasten zijn opzoek gegaan naar een parkeergarage in Amsterdam centrum waar ze geen kentekenscan hebben. Aangekomen bij een parkeergarage hebben ze een kaartje uit de automaat gepakt waarnaar de slagboom open is gegaan. Let op: Voordat er naar binnen is gereden is er eerst gekeken of het kenteken van de auto op het parkeerticket is geplaatst. Als er geen kenteken op het kaartje staat bestaat de kans dat er geen kentekenscan aanwezig is. Gierige gasten hebben de auto in de peperdure parkeergarage midden in Amsterdam 4 dagen laten staan (eventuele parkeerkosten 272 euro), na 4 dagen zijn de gierige gasten terug naar de parkeergarage gegaan om het controleren of ze er gratis uit konden rijden. dat is nog eens goedkoop :)!

Het idee was om aan de voorkant van de parkeerplaats mensen aan te spreken met de vraag of ze een kaartje wilden pakken uit het apparaat en dan achteruit wilden rijden zodat ik met mijn auto eruit kan, met de smoes dat ik mijn kaartje kwijt ben en er geen medewerker is die ons kan helpen. Met het nieuwe kaartje zouden de gierige gasten voor 3 euro weer de parkeergarage uit kunnen.

Vreemde mensen aan te spreken met deze vraag is voor velen geen ideale optie. Het is dan ook fijn als je iemand kan regelen die jij kent die dit voor jou wil doen, bijvoorbeeld een vriend of vriendin.

Na enkele telefoontjes gepleegd te hebben, is er een vriend bereid om met zijn auto naar de parkeergarage te rijden en er een kaartje uit te pakken. De automobilist heeft het kaartje gepakt en aan de gierige gasten gegeven. Het spannende moment is daar, lukt het de gierige gasten om met dit kaartje de parkeergarage uit te rijden of zullen ze door de mand vallen?

Wat is het risico en gevolg?

Ze stopten het parkeerbonnetje die ze net van een vriend hadden gekregen in de betaalautomaat, op de betaalautomaat verscheen de melding: ‘’Ga naar de kassa’’. Dit zagen de gierige gasten natuurlijk niet zitten en besloten om achter iemand aan de parkeergarage uit te rijden. Dit lukte tot grote vreugde van de gierige gasten en ze bespaarden hiermee 272 euro! Natuurlijk is dit niet toegestaan omdat je hiermee een boete kan riskeren. Als je hiermee gepakt wordt zal je een boete krijgen en moet je de parkeerkaart alsnog betalen.

Is dit voor jou te spannend, maak je niet druk! De onderstaande links geven aan waar je ‘’goedkoop’’ kunt parkeren in Amsterdam!

https://www.parkeren-amsterdam.com/goedkoop-parkeren – 2 euro per uur. 12,50 euro per dag

https://www.parkeren-amsterdam.com/pr-transferium

https://parkbee.com/nl/stad/parkeren-in-amsterdam

Heb jij hier honger van gekregen? Haal iets te eten: http://gierigenederlanders.nl/gratis-eten-bestellen-in-restaurant/

One thought on “Gratis of goedkoop leren parkeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *