Gratis eten bestellen

De gierige gasten zijn op pad gegaan om te laten zien hoe je gratis eten kunt bestellen. De gierige gasten hebben besloten om te gaan bellen naar thuisbezorg restaurants en vertellen dat ze klachten hebben, ze hopen op deze manier gratis eten te krijgen.

Hoe gaan ze dit aanpakken? Ze gaan zeggen dat het eten te koud was of dat er een haar is aangetroffen in het eten. Daarna zeggen ze dat ze een aantal weken geleden op een soort tegoedlijst zijn geplaatst en daar nu graag gebruik van willen maken. Durf je dit niet en wil je gewoon naar een restaurant of lokaal eten? Kijk dan op: www.tasty-oosterhout.nl

Gaat dit werken?

Wat denken jullie, gaat het lukken om gratis eten te bestellen? Gaat dit lukken? Daar gaan we nu achter komen!

Ze bellen na een pizzeria en zeggen dat de pizza’s koud zijn geleverd een aantal weken terug. Ze zeggen tegen de pizzeria dat ze toen dus de optie hebben gekregen om gelijk nieuwe pizza’s te krijgen of om op een tegoed lijst te komen. De gierige gasten zeiden dat ze voor de tegoedlijst hebben gekozen omdat het al laat was de vorige keer en ze erge honger hadden. De telefonist zei: oké, we zullen dezelfde bestelling nogmaals jullie kant op sturen. Hierna verbrak ze de verbinding.

Ze hebben dit bij 3 verschillende pizzeria’s gedaan, en bij alle 3 de pizzeria’s is het gelukt om op deze manier gratis pizza te krijgen.

Het opvallende was dat enkele restaurants ook zeiden: Ja klopt, ik zie inderdaad dat u een tegoed open heeft staan van 14 euro terwijl ze hier nog nooit pizza hadden besteld, haha!

Na een avond veel te hebben gegeten zijn de jongens op de bank geploft en tot de conclusie gekomen dat deze manier echt heel goed heeft gewerkt om gratis eten te krijgen. Uiteraard is dit niet netjes om te doen, maar het heeft wel gewerkt.

Lust jij naast het eten ook wel een lekkere Starbucks koffie? Geen probleem, met de onderstaande link kun je leren hoe je dit voor elkaar gaat krijgen: http://gierigenederlanders.nl/drinken-bij-de-starbucks/

Wil jij nou nog meer handige tips hebben om op een andere manier aan gratis eten te komen? Ga dan naar de onderstaande links

https://www.gratisengoedkoop.nl/eten-en-drinken/

3 thoughts on “Gratis eten bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *