Gratis eten bestellen in restaurant

Elke Nederlander houdt van goedkoop, en bijna elke Nederlander houdt van lekker eten. We zijn niet voor niks één van de langste mensen.. Wij leggen uit hoe je gratis eten kunt bestellen in een restaurant.

Voor deze truc heb je een dosis geluk, en lef nodig, maar het kan ervoor zorgen dat je het restaurant verlaat met een goed gevulde buik, en een net zo volle portemonnee.

Kies een restaurant uit naar jouw keuze. Zo eentje waar jij graag wilt eten maar het eigenlijk te duur vind bijvoorbeeld. Ga met je vriend of vriendin aan een tafel zitten en geniet heerlijk van je maal. Kom je er niet helemaal uit welk restaurant het moet zijn? Kijk dan bijvoorbeeld even op: http://www.dorpspots.nl

Portemonnee

Zorg ervoor dat je naar het restaurant een portemonnee (leeg) meeneemt die je niet meer nodig hebt. Een oude portemonnee bijvoorbeeld. Deze heb je straks nodig.

Als je lekker van je maaltijd aan het genieten bent moet je ruim voordat je van plan bent om af te gaan rekenen de omgeving eens goed gaan inspecteren en je ‘’slachtoffer’’ gaan vaststellen. Als je dit hebt gedaan ga je goed luisteren of je achter de naam van je slachtoffer kan komen. Stel je voor dat hij Marcel heet.

Houd hem in de gaten en leg op het moment dat jullie zijn uitgegeten onopvallend de portemonnee op de grond. En vraag na een tijdje aan slachtoffer Marcel: ‘’is die portemonnee van jou?’’. Hij zal natuurlijk ontkennen want het is immers jouw portemonnee. Je zegt vervolgens dat je de portemonnee naast hem zal leggen en dat je dit even meldt bij de balie dat daar een portemonnee gevonden is.

Geslaagd?

Jij loopt vervolgens naar de balie en zegt tegen een medewerker: ‘’Ik heb net met Marcel hierachter gezeten, hij is een goede vriend van mijn moeder en hij staat erop dat hij wil betalen’’ Omdat mensen nieuwsgierig zijn zal hierdoor ook Marcel kijken naar jou en de medewerker en vervolgens de portemonnee even omhoog houden. Marcel denkt hiermee het verhaal van de gevonden portemonnee te bekrachtigen, en de medewerker denkt dat Marcel bevestigd dat jij betaald.

Hierna is het zaak om het restaurant te verlaten. Uiteindelijk zal het erop uitdraaien dat het restaurant de rekening alsnog  betaald omdat jouw slachtoffer de hoge rekening opmerkt.

Heb jij geen portemonnee tot je beschikking? Kijk hier even: https://www.hema.nl/dames/accessoires/dames-portemonnees

Niet uiteten maar thuis eten?: http://gierigenederlanders.nl/gratis-eten-bestellen/

One thought on “Gratis eten bestellen in restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *