Gratis eten en drinken bij de Starbucks

Zoals je weet is Starbucks niet de goedkoopste manier om jou van je dagelijkse dosis cafeïne te voorzien. Dat is dan ook de reden dat dit voor velen niet is weggelegd. Maar je kunt ook gratis eten en drinken.

Ondanks de dure koffie van Starbucks en jouw behoefte om goedkoop uit te zijn of zelfs gratis kan jij ook genieten van een lekker ‘’bakkie’’.

Ten eerste

Zoals je van ons gewend bent geven wij je een mogelijkheid. Let er als eerste op dat de Starbucks waar jij je zinnen op hebt gezet niet erg rustig is. Dan is de kans namelijk groot dat jouw plannetje niet uitkomt.

Er zijn 2 manieren om dit te doen. De gratis manier, of de 2 voor de prijs van 1 manier.

Stap met een bekende of een vriend de Starbucks binnen en laat hem zijn bestelling doorgeven. Doe net alsof jullie niet bij elkaar horen. Zodra zijn bestelling is doorgegeven zal de medewerker om jouw naam vragen en dit op de beker schrijven. Nu is het tijd om iets van de kassa weg te lopen en net te doen of je staat te bellen zodat je je naam niet hoort. Zodra de naam wordt omgeroepen pakt jouw vriend de beker en loopt ook weg. Hierbij wek je de indruk at jullie bij elkaar horen. Even later loop jij naar de kassa en vraag je of er iets mis is gegaan met jouw bestelling? Er wordt een nieuwe voor jou gemaakt en hoppa daar komt je kopje koffie.

Andere manier

De andere manier is om de rij in te lopen en iemand zijn naam te ontfutselen. Je wacht tot hij zijn bestelling door heeft gegeven en heeft opgehaald. Dan vraag je even later aan de medewerker: ‘’is mijn koffie van (naam van degene die jij hebt uitgekozen) al klaar?’’ de medewerker zal waarschijnlijk mededelen dat die al is opgehaald. Waarna er waarschijnlijk een nieuwe voor jou wordt gemaakt.

Het is belangrijk hierbij als je gratis wilt eten en drinken om overtuigend over te komen en net te doen alsof jij van niets weet als je het vraagt. Aan de andere kant kun je natuurlijk bedenken dat de Starbucks niet zo snel gaat twijfelen als er zoveel mensen zijn geweest. De Starbucks gaat echt niet aan jou twijfelen of de hele zaak uitzoeken voor een kopje koffie. Netjes is het niet, en we adviseren je niet om het te doen. Maar het is vrijblijvend.

Dit artikel is puur ter informatie en amusement. Wij willen jou niet met problemen opzadelen. Ben jij toch zo eigenwijs?: http://www.wetrecht.nl/diefstal/

Iets onschuldigers proberen?: http://gierigenederlanders.nl/grip-op-abonnementen/

One thought on “Gratis eten en drinken bij de Starbucks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *