Gratis businessclass upgrade

stel je voor: je gaat op vakantie met het vliegtuig. Heerlijk gevoel toch? Je pakt het vliegtuig en zit met je benen tegen de stoel van degene voor je. Voor een vliegreis van slechts 2 uur zoals bijvoorbeeld Italie of Spanje is dit geen probleem en pas jij je graag aan. Maar voor verre reizen zou dat beetje extra beenruimte en luxe wel lekker zijn. Een gratis businessclass upgrade is helemaal lekker.

Een upgrade naar Businessclass is erg duur. Maar er is een mogelijkheid om hier toch gratis gebruik van te maken.

Het kan best spannend zijn, en succes is niet verzekerd natuurlijk, maar er bestaat een kans dat het jou toch lukt. Je bespaart ongeveer 2500 euro per stoel op een lange vlucht.

Wat is businessclass?

De businessclass bestaat uit een soort afgesloten hoekjes van stoelen met veel ruimte en de mogelijkheid tot het afspelen van films, en bijvoorbeeld bestellingen plaatsen. Er is geen fysieke afsluiting van deze businessclass gedeeltes maar er is wel een controle van medewerkers natuurlijk. Het is niet de bedoeling dat mensen een upgrade doen zonder dat je hiervoor betaald.

Hoe doe je zo’n gratis upgrade?

Het beste is om eerst op verkenning te gaan zodat je zelf ervaart hoe het in elkaar zit en wat jouw beste kans is om te gaan. Je kunt hiervoor het beste naar de wc gaan. Je wekt dan geen argwaan bij het personeel. Zij zullen niet aan je gezicht zien dat je zoekt naar een gratis businessclass upgrade.

Recht op je doel aflopen zal te veel opvallen en je zal weggestuurd worden. Wat je nu gaat doen blijft een gok. Ga naar het toilet, en let onderweg goed op waar de medewerkers staan. Je loopt vervolgens het toilet in. Je loopt het toilet in en je luistert goed naar de geluiden buiten. Als jij denkt dat de kust veilig is stap je naar buiten en probeer richting het businessclass gedeelte te lopen. Loop zelfverzekerd naar je doel en neem plaats. Als je eenmaal zit, en je bent niet opgevallen zal je hier een tijd gebruik van kunnen maken.

Goed gedaan! Je kunt nu genieten van jouw businessclass reis. Natuurlijk is het een kwestie van geluk dat er iets vrij is. En je hebt de andere voordelen niet van voorrang bij het inchecken, voorrang bij de bagageafgifte, een snellere doorgang bij de veiligheids- en paspoortcontrole, voorrang bij het boarden en de bagage komt met voorrang op de band na aankomst. Maar het is een gratis upgrade en je hebt toch veel voordelen zoals een stoel die 180 graden plat kan, een zachte deken etc.

Wil jij dit gewoon doen op de ”normale” manier, of houd je niet van spanning? Kijk dan naar deze tips en volg ze: https://www.nporadio1.nl/consument/3340-vlieg-in-luxe-11-tips-voor-een-upgrade-naar-business-class

Geniet van je reis!

Eenmaal op de bestemming en op zoek naar een leuke activiteit? Kijk even of je kan waterskiƫn: http://gierigenederlanders.nl/gratis-waterskieen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *